Sunday, 27 November 2011

Heyya!!! This is My new blog..=)

Assalamualaikum wbt

Dengan rahmat dan kasih sayang Allah,sy masih berupaya untuk membuat blog baru ni..Alhamdulillah..hehe..bukan ape,sbelum ni pun sy ade blog..tapi xaktif pn,sampaikan ade hamba Allah yg tegur..hehe..lame xupdate..

jadi,blog baru sy ni akan sy sharekan cerita2 yg mungkin tentang kehidupan sy? kehidupan sekeliling? ataupn ape2 je lah yg sy rase ianya cam bagus..n agk perlu sy sharekan kt korang (jgn fikir ngatif plak)..hehe..dgn blog ni jgk mungkin tmpt sy curahkan ilmu2 jgk n tmpt luahan hati..yg pnting leh jd iktibar n untuk majukn pemikiran kita..InsyaAllah..byk slogan yg direkakan cam sharing is caring, sharing is loving , no sharing is nothing? haaa..mcm2 la korang..huhu~ pePun sy harap korang sume enjoy n sy akn cube update slalu blog baru ni..n blog ni mgkin sbg diary sy gak la..hehe

dengan lafaz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM sy merasmikan blog baru sy..brtarikh 27 Nov 2011 brsamaan 1 Muharram 1433H..6:48pm
selamat tahun baru!!! kullu 'am waantum bilkhair!! =)
Terima Kasih

No comments:

© By Nurhanis Kamarudin | Template Designed By Blog Bingkisan Hati