Monday, 18 November 2013

HOT SELLING! : Kurus & Sihat dengan Set Slimming Shaklee~


Assalamualaikum WBT.
i'm back! hehe..

Hari ni anis nak kongsikan tentang Set Slimming Shaklee. Huh! memang HOT SET ni..siap ada yang repeat order lagi,pendek kata kita bukan dapat kurus secara semulajadi tetapi BANYAK lagi fungsi setiap Vitamin yang terdapat dalam Set Slimming ni..InsyaAllah,apa dia tue??

  • Kulit makin gebaz GEBUZ!
  • Tiada lagi alahan @ alergic
  • Kolestrol TERKAWAL!
  • Badan lebih CERGAS!
  • Sembelit? TIADA LAGI!
  • Jantung lebih SIHAT!
  • Period TERATUR! - berat badan berlebihan pun menyebabkan period terganggu taw!
  • Daya ingatan lebih TAJAM!
  • Payudara lebih MENAWAN! - Untuk wanita
  • Miss V lebih SIHAT! Keputihan dapat DIATASI - Untuk wanita
  • Gastrik tak selalu dah!
  • Menjaga kesihatan Jantung - Lemak boleh menyebabkan saluran jantung tersumbat


Sebelum korang PM anis untuk membeli set ini,ada baiknya korang betulkan mentaliti ini dulu iaitu "Hari ini aku makan set slimming esok dah kurus dah". No no no! ini bukan racun bukan harsh chemical yang mana kalau makan drastik sungguh kesan dia..pakar berkata kalau ianya beracun dan mengandungi kimia merbahaya memang cepat kesan dia,lagi banyak bahan kimia lagi cepat kesan dia..OK anis nak ingatkan Shaklee is ORGANIC VITAMINS ye,ianya bergantung kepada metabolisma individu.. =)

Macam mana Konsep Set Slimming Shaklee ni berfungsi?? ianya bertindak dengan 3-Steps iaitu :

  • Bakar Lemak ---> Lecithin @ Omega Guard
  • Buang/Detox ---> Herba Lax @ Alfalfa
  • Bina (Otot) / Kenyang ---> Energizing Soy Protein (ESP) @ Cinch Shake   

3 Steps yang menyihatkan..always safe..hehe



Cinch Shake ni ada 3 perisa,sedappp!


****************************************************************************************************************************************************
TESTIMONI MEREKA YANG SUDAH BERJAYA! 
****************************************************************************************************************************************************


Credit to Chrsalis.com


WOW! ni lagi nak jelez u! 20kg gituww =D


Customer consume Alfalfa + lecithin + ESP

Ha! korang teruja tak??? ingin tak jadi seperti meraka??? bosan dah dengan baju XXXXL? ok buat pilihan,jika YA contact me laju2! =)
Btw,anis pun tengah consume Full Set Slimming Shaklee ni..hihi..nak jugak turun berat badan..

Hubungi Saya,

Shaklee ID 1034674
Nurhanis Kamarudin
014 5232058 (sms/whatsapp/wechat)
Fb Page : Miracle of shaklee - Organic vitamins
*Free Consultation
*Free Tips
*Free Exclusive Timetable
*Secret Price! =)




Terima Kasih

No comments:

© By Nurhanis Kamarudin | Template Designed By Blog Bingkisan Hati